Roads Online Services – over ons

Sociaal ondernemen

Roads Online Services pandRoads Online Services onderneemt maatschappelijk verantwoord vanuit een sociale visie. Bijzonder is dat we niet alleen een IT bedrijf zijn, maar dat we ook begeleiden bij de dagbesteding en re-integratie van mensen uit de GGZ of verslavingszorg. Ons team bestaat uit enthousiaste cliënten in verschillende stadia van hun traject. Deskundige collega’s ondersteunen bij het opbouwen van vakkennis en bij het (weer) leren functioneren in een professionele werkomgeving.

Roads

Roads Online Services is een initiatief van Roads. Roads werkt aan sociale participatie en arbeidsre-integratie van mensen met psychische of psychiatrische problematiek. Roads onderscheidt zich door het combineren van therapie, training en arbeid. Naast inloop en dagbesteding, beschikt Roads over reguliere werkplekken door zelf maatschappelijk te ondernemen. Roads beheert 40 locaties verspreid over Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en Diemen. www.roads.nl

Roads Online Services levert diensten en producten aan particulieren, bedrijven en maatschappelijke instanties. Het IT-bedrijf streeft naar passende oplossingen voor elk budget.

Bij Roads Online Services werken een werkbegeleider en gemiddeld 12 deelnemers/cliënten per dagdeel.

Wie kunnen het Roads Online Services team versterken?

Cliënten met een psychiatrische of verslavingsachtergrond zijn welkom bij ons! Iedereen die bereid is om te leren, goede inzet heeft, accuraat kan/wil werken en kan/wil samenwerken met collega’s. Kennis of affiniteit met computers, website bouwen of 3D-Printing is een pré, maar niet vereist.

Roads Online Services vindt het belangrijk om elkaar op zaken aan te spreken en verder te kunnen verbeteren. Ook kunnen wij u begeleiden van algemene (arbeids)vaardigheden, zoals samenwerken, assertiviteit, regelmaat en structuur.

Roads Online Services creëert voor iedereen een instapniveau met voldoende groeimogelijkheden. Klik hier om u direct in te schrijven bij Roads.

Waaruit bestaat het werk?

De werkzaamheden en werkprocessen bij Roads Online Services zijn zeer divers en heeft veel mogelijkheden voor functies.

 Functie  Omschrijving werkzaamheden
Service medewerker Computers installeren, demonteren, repareren, onderhoud, herstellen of wissen van data etc.
Servicedesk medewerker Het afhandelen van aanvragen en storingmeldingen via een online ticketsysteem.
Verkoopondersteuning Afhandeling van diensten en verkoop van computers, garantie, klantencontact, online verkoop.
Medewerker ontwikkeling Nieuwe diensten en producten ontwikkelen op gebied van remote control (computerbeheer op  afstand), alternatieve besturingssystemen en hardware.
Website bouwer  Het bouwen van websites in Joomla en WordPress. Er wordt gebruik gemaakt van standaard  templates die aangepast kunnen worden naar behoefte van de klant.
3D print medewerker Alle werkzaamheden die nodig zijn om de 3D printers operationeel te krijgen en te houden.
3D print modellen ontwerper Het ontwerpen en eventueel inscannen van 3D modellen en die gebruiksklaar maken om uit te  kunnen printen op een 3D printer.
Systeembeheerder Het leren en beheren van PC’s en Switches in het interne netwerk van Roads Online Services.
Administratief medewerker Administratie: facturatie, registratie, deelnemers die niet aanwezig zijn nabellen, offertes  opbergen.
Medewerker website onderhoud Het onderhouden van de webshop, website en social media accounts (Facebook en Twitter)  van Roads Online Services. Ook kunt u helpen bij SEO-optimalisatie en linkbuilding, waarmee u  de bekendheid en vindbaarheid van Roads Online Services op internet helpt verbeteren.
Verkoopmedewerker Bellen naar klanten, bellijsten maken, flyers verspreiden, speciale verkoopacties bedenken. U  kunt zelf gaan verkopen of meer bezig zijn met orderbegeleiding.
Medewerker PR en communicatie Intern en extern regelen van communicatie zoals het maken van nieuwsbrieven en mailings  voor speciale acties.